Individuele reizen

Kies je individuele Jordanië reis

Je bent hier op de juiste plek voor de mooiste reisroutes door Jordanië, die we vast voor je hebben samengesteld. Het gaat om individuele reizen.

We hebben de leukste routes voor je uitgezocht. Iedere vakantie naar Jordanië heeft iets bijzonders. Een verblijf in een authentiek chalet aan de Dode Zee of een bezoek aan de bedoeïenen in Wadi Rum waar je een prachtige jeepsafari maakt. Een bezoek aan Petra mag absoluut niet ontbreken.

Je kunt deze vaste reizen ook gebruiken om inspiratie op te doen voor jouw Jordanië reis en om alvast een beeld te krijgen bij wat een dergelijke reis kost.

Vraag ons naar de beste vluchtmogelijkheden

Bel ons gerust als er een Jordanië reis bij zit die je interessant vindt, dan kijken we voor je na wat vluchten kosten op jouw gewenste vertrekdatum. We kunnen vrijblijvend de vluchten voor je Jordanië reis in optie zetten zodat je tijd hebt om alles af te stemmen met bijvoorbeeld reisgenoten of met je werk.

Op dit moment zijn reizen naar Jordanië niet mogelijk. Maar we helpen je graag om alvast te dromen en te plannen voor wanneer dat wél weer mogelijk zal zijn. Hoe wij omgaan met COVID-19

 

Liever geen vaste individuele Jordanië reis?

Zit jouw reis er niet tussen? Met onze bouwstenen kun je ook je Jordanië reis zelf samenstellen.