Groepsreizen

Er zijn momenteel geen reizen beschikbaar.

Groepsreizen met dát beetje extra

Wil je genieten van alle hoogtepunten met vele extra’s in Jordanië? Wil je reizen in gezellig groepsverband? Dan is deze groepsreis Jordanië bij uitstek een reis voor jou! Met alle extra’s die bij onze groepsreizen zijn inbegrepen zul je niets missen van het moois wat dit land te bieden heeft.

Er zijn zo veel highlights in deze reis dat het lastig is om er een paar uit te lichten. Wat echt de moeite waard is is, Dana, Petra en Wadi Rum. De natuur is daar zo mooi en de mensen zijn geweldig. Eigenlijk is alles de moeite waard!

Jordanië groepsreizen met Your Planet Travel

Groepsreizen met veel inclusief

We bezoeken archeologische steden zoals Um Qais, Jerash en in Petra verblijven we twee dagen. We ontmoeten lokale bedoeïenen in Wadi Rum en maken een indrukwekkende jeeptour door de woestijn. Er is veel inclusief, zoals de retourvlucht, alle excursies en veel maaltijden.

Het programma is in het begin best pittig, met veel cultuur en lange dagen, maar naarmate de groepsreis vordert wordt het steeds rustiger. De indrukwekkende natuur in het zuiden van het land, waar we in de tweede helft van de reis mee te maken krijgen, brengt ook veel rust.

Als reiziger hoef je je bij onze Jordanië groepsreis dus nergens zorgen om te maken. Je kunt onderweg optimaal genieten van alle mooie, nieuwe ervaringen die je opdoet.