Hoe gaan wij om met COVID-19

Op dit moment is reizen helaas niet mogelijk. Veiligheid en gezondheid hebben de eerste prioriteit.

Er komt een moment waarop het weer veilig zal zijn om te reizen.

Als reisorganisatie kijken we daar erg naar uit. Voor onze lokale partners, die afhankelijk zijn van het toerisme. Voor onze reizigers, die willen beleven, ontdekken, genieten. En voor onszelf als reisspecialisten, omdat wij het mooiste werk ter wereld hebben en we graag ons vak willen uitoefenen.

Droom nu, reis later

Nu blijft het nog even bij dromen, zodat we straks weer veilig en gezond kunnen reizen.

Wat we wél nu voor je kunnen doen, is je helpen om je droomreis samen te stellen. Daar is nu alle tijd voor.

Vraag dus gerust een offerte bij ons aan, voor een reis naar Jordanië wanneer het weer kan.

Straks weer veilig boeken

Je boeking is veilig bij ons. Your Planet is lid van de ANVR. Dat betekent dat je ervan op aan kunt dat we eerlijke voorwaarden hanteren die zijn afgesproken in samenspraak met consumentenorganisaties.

Je reissom is goed verzekerd tegen een eventueel faillissement. Your Planet is lid van garantiefonds GGTO. Deze organisatie zorgt ervoor dat je je geld terugkrijgt in het geval wij failliet zouden gaan.

Corona tegoedbon

Eén van de maatregelen die noodzakelijk waren om de reisbranche operationeel te houden, is de zogenaamde corona-voucher of corona-tegoedbon. Dit zijn initiatieven van de ANVR, SGR en GGTO. Ook wij maken gebruik van de corona-tegoedbon.

Wanneer wij een reis niet door kunnen laten gaan door corona, geven we een corona-tegoedbon uit voor de reeds betaalde reissom. De tegoedbon is een jaar geldig.

De tegoedbon biedt jou als reiziger de flexibiliteit om te wachten met het vaststellen van een nieuwe reisperiode. Je hoeft in deze onzekere tijd dus niet direct een keuze te maken.

Mocht je uiteindelijk geen gebruik maken van de tegoedbon, dan krijg je je betaalde reissom weer retour van ons.

Gedurende de geldigheid van de tegoedbon staat je reissom onder garantie van de GGTO. Je geld is dus ten alle tijden verzekerd. De ACM heeft de voorwaarden van de tegoedbon ook goedgekeurd.

Vraag een reisvoorstel aan

Je kunt nu dus met een gerust hart een reisvoorstel aanvragen. Begin met onze Jordanië bouwstenen of de vaste Jordanië rondreizen.

We gaan je niet ‘pushen’ om te boeken. Daar houden we sowieso al niet van.

Als je niet kunt reizen, dan blijft het nu nog maar even bij dromen.

Jordanië, Wadi Rum, Groepsreis Jordanië Compleet 10 Dagen, Rood Woestijnzand