Update veiligheid Jordanië

Bedoeïenengids in Wadi Rum Jordanië Regelmatig krijgen we de vraag hoe het met de veiligheid in Jordanië zit. We geven je graag een update van de situatie anno 2018. Jordanië’s populariteit is gigantisch aan het toenemen. Onze tip: wees de hordes toeristen voor en zorg dat je nú naar Jordanië gaat.

Is Jordanië veilig?

Midden in het centrum van Amman De meest gestelde vraag over Jordanië is of het daar op dit moment wel veilig is. Begrijpelijk. Maar er zijn veel misverstanden. Vandaar deze update. Je leest hier over de actuele situatie.

Reisadvies Jordanië

Bewegwijzering in Jordanië

Een reis naar Jordanië dat roept vragen op en vergt voorbereiding. Vragen als “heb ik vaccinaties nodig” of “kan ik veilig (solo) reizen door het land” zijn niet ongebruikelijk. Onze Jordanië reisspecialist Tamara zette een aantal praktische zaken op een rijtje.

Wonderschoon Wadi Rum

Woestijn van Wadi Rum tijdens een jeeptour “Deze blonde Arabier, bevrijdde mijn voorvaderen van de Ottomanen, hij was het die mijn volk zijn vrijheid terug gaf,” spreekt hij op uiterst serieuze toon. “Deze man verdient ons respect”, voegt hij er nog plechtig aan toe.